Loading

Fortuna - Jak správně vytáhnout prachy z Čechů

Český sázkovky s náma suverénně vydrbávaj desítky let. Před ME ve fotbale cejtí příležitost vydělat vaše prachy a tak nakopávaj marketingový kanály a nabádaj vás ke stupidním sázkám.

K mému dnešnímu rozhořčení přispěla sázková kancelář Fortuna svým videem na Streamu.

Pořad Bookmaker nás bude provázet celým mistrovstvím a můžeme se tak pravidelně těšit na “velmi odborný” komentář Davida Čecha, který s Fortunou dlouhodobě spolupracuje. Nedá se čekat, že by Fortuna strčila před kameru bookmakera, který narozdíl od Čecha sportu rozumí trochu víc, na druhou stranu by aspoň nemusela do scénáře psát čistokrevný hovadiny, který průměrnej Čecháček na Streamu odposlechne a poslušně na ně naloží svoje těžce vydřený desetikoruny.

To, že pořad Bookmaker bude směšná tříminutovka úplně o hovně, poznáte už ve 34. vteřině. Čech v tomto čase nazývá belgickou ofenzivní hvězdu Kevina de Bruyne jako “De Braun”. Hele, já to beru, Čech prostě neví, jak jméno vyslovit. To ale nikdo z Fortuny není natolik při smyslech, aby ho to naučil?

Ale což, na pořad se nedíváme kvůli výslovnosti, ale kvůli sázkovým tipům, který nám velkoryse Fortuna dává a díky kterejm budem na konci ME v balíku. Tak co nám to vlastně radí?

Hned v prvním tipu se dozvídáme, že je výhodné vsadit Belgii v kurzu 11,5 jako celkového vítěze ME. Jedním z argumentu je ofenzivní síla Belgie vedená mj. Edenem Hazardem, který měl naprosto tragickou sezonu a je z formy. To, že Belgičani postrádaj základní pilíř obrany Vincenta Kompanyho, už se jaksi z videa nedozvíte, a zůstane vám tak v hlavě akorát myšlenka na super bet, který počítá s tím, že Belgie nejenže postoupí z velice těžké skupiny s Itálií, Švédskem a Irskem, ale že pak ještě ovládne vyřazovací boje. To považuju za výsměch, ale ještě ne ten největší.

Druhý tip Fortuna servíruje ještě stupidnější, než ten první. V kurzu 9 si prý máte vsadit na to, že Cristiano Ronaldo vyhraje krále střelců turnaje. Portugalci mají podle mě nejslabší skupinu celého ME a jsou v ní favorité na postup. A kdo jiný než CR7 by měl za Portugalce skórovat, že? Podívejte se na Ronaldovy statistiky z velkých akcí:

- ME 2004: 2 góly
- MS 2006: 1 gól
- ME 2008: 1 gól
- MS 2010: 1 gól
- ME 2012: 3 góly (dělený nejlepší střelec s 5 dalšími lidmi)
- MS 2014: 1 gól

Na ME 2012, kdy Ronaldo dal 3 góly a spolu s pěti dalšími hráči se stal nejlepším střelcem turnaje, došli portugalci do semifinále. Něco takového se letos podle mě vůbec nestane, ale i kdyby - Ronaldova gólová statistika na velkých akcích je hrozná a ve směšném kurzu 9 by jí mohl vsadit jen člověk, co si neváží peněz. Nejlepší střelec může být kdokoliv. Největší pravděpodobnost ale je, že se jím stane hráč z týmu, který na ME odehraje nejvíce utkání. A Portugalci rozhodně nejsou favorité na účast ve finále, spíše bych nejlepšího střelce čekal z řad Německa či Francie, ale to už zabíhám. Tak jako tak se Fortuna sázkařům tímto tipem vysmívá do tváří.

No a posledním zaručeným (a vážně míněným) betem, který nám Daniel Čech v pořadu Bookmaker servíruje, je výhra domací Francie v úvodním zápase s Rumunskem alespoň o 2 góly v kurzu 1,86. Tohle je podle mého názoru naprostá odpornost a totální past na lidi. Každej, kdo fotbal trochu sleduje, ví, že úvodní zápasy velkých akcí bývají vždy neskutečně vyrovnané, mnohdy končí plichtou a je fakt malý zázrak, pokud někdo zvládne vyhrát více než o gól. Přestože Francie je fakt velkým favoritem, Rumuni to nepřijeli odevzdat a budou neskutečně kousat. A proto absolutně nechápu, kde Fortuna bere tu drzost nabádat k takovýmu idiotskýmu tipu, jako je výhra Francie v handicapu v úvodním zápase. Kohouti budou pod obrovským tlakem domácího prostředí, výhra o 2 góly se podle mě stát prostě nemůže a pokud ano, tak v kurzu 1,86 to může vsadit jen idiot. Všem, kteří čtete tyto řádky a vsadili jste to, přeji, ať vám to vyjde, a také doporučuji už v životě nesázet.

V závěru pořadu vám hodná Fortuna poradí, že máte tyto 3 bety nakombinovat pěkně do AKOvky, abyste náhodou neměli šanci na výhru vyšší, než “nula nula prdlačky”.

“Dáme tam xicht, kterej Češi poslechnou, je úplně jedno, že o fotbale nic neví. Však ti lidi to vsaděj, když jim to řeknem.”

Slovy Roberta Mikluše z dalšího pořadu ze Streamu Luxus na talíři: “Jsme kreténi, co sežerou všechno, co viděj v televizi.” Analogicky to platí i pro sázení.

Já jen doufám, že pořad Bookmaker bude mít nízkou sledovanost a nebude ho brát nikdo vážně. Je to totiž jedna velká fraška beroucí sázkařské peněženky útokem.

Jo a hodně štěstí všem přemýšlejícím sázkařům.

close

Nejnovější příspěvky

„Já“

„Já“

19. 3. 2016

Kategorie