Loading

Problémy bílých lidí

“Když je váš život skvělej a tak si vymýšlíte pičoviny, abyste měli důvod bejt nasraní.” - Louis CK

Žijem v epesní době. Abych přežil, nemusím skoro celej den ani vylézt z postele. Když už se teda vyprdelím ven, je to většinou za účelem vykonání potřeby, případně sežrání nějaký rychlovky, co lapnu v ledničce. To ale většinou skončí tak, že čumím do přeplněný lednice a odcházím vopruzenej, že nemám co k jídlu. Ale realita je úplně jiná. Správně bych to měl formulovat tak, že “nemám k jídlu nic, co by se dalo vzít a sežrat bez vyvíjení úsilí”. A tak si jdu zas lehnout. Za deset minut do ledničky čumím znova a celý proces se opakuje. Ovšem to není jedinej problém mýho bílýho života.

Když už čumím do ledničky po pátý, dokopu se k tomu jídlo objednat. Jak říkám, skvělá doba, nemusíte skoro ani prstem hnout a jídlo vám dovezou pomalu až do žaludku. Takže zapnu Dáme Jídlo a začnu vybírat. No a protože su Brňák, kterej ještě ke všemu žije v Líšni (periferie Brna, kam půlka restaurací ani nevozí), není výběr kdovíjakej. “Jenom” 34 dostupných rozvozu. Závistivě přepnu svoji adresu na Prahu a ti cajzli tam maj kolem 200 rozvozů (a 100 dalších otvírá za hodinu). Zatracený Brno.

No fajn, dneska tu mizernou nabídku teda zkousnu, hlad je a vařit se mi nechce, ale příště už si radši uvařím, než se zase nasírat. A tak začínám hledat, co bych si do tý svý bílý tlamy dneska narval. Všude samá pizza nebo čína. Ve skutečnosti je výběr dost pestrej, ale mám rudo před očima, že Pražáci maj zase lepší nabídku, a tak nevnímám objektivně. No tak jo, dneska teda dám tu pizzu, i když jsem jí měl tento týden už pětkrát.

Vybírám, vybírám a říkám si, že se asi všecky ty picérky proti mě spikly. Všude akce 2+1 zdarma. Dej si dvě pizzy a my si dovolíme ti dát ještě jednu zadarmo. To mě naštve hned dvojnásob. Zaprvý - na dvou pizzách uděláte takovou marži, že si můžete dovolit mi dát třetí zadarmo. To mi radši nemůžete dát dvě, každou o čtyřicet kaček levnějc? Zadruhý - tu akci samozřejmě nemůžu nechat ležet, takže si objednám dvě, abych třetí dostal zadarmo. A pak kynu. Je ze mě tlustý bílý prase. Nechce se mi je dávat do lednice na další den, radši zkusím ty tři pizzy sežrat. Ještě nikdy se mi to díky bohu nepovedlo. Po jedný a půl nedokážu otevřít pusu ani o centimetr, takže zbytek chca nechca končí v ledničce.

Ledničku jsem línej odmrazit. Teď v létě je to nepříjemný, páč při každým otevření lednice pomalu vytápím sousedy. No a samozřejmě když máte lednici plnou ledu/vody, tak ta pizza druhej den dostává příchuť vody a už se nedá jíst. Takže jí sním a nadávám, jak už si nikdy rozvoz neobjednám. A zítra skáču do tý pasti zase…

Teď vážně - rok 2016 skýtá super možnosti i pro ty nejlínější z nás. Vedle služeb jako Dáme Jídlo, Rohlik.cz či iTesco existuje milion dalších usnadňováků, díky kterejm je život doslova pohádka. Když se setkáte s bělochem (nejlíp ještě chlapem), kterej bude tvrdit, jak má těžkej život a všecko je naprd, kopněte ho do zadnice a objednejte mu 2+1 pizzu zdarma, aby věděl, že život je krásnej a nemá cenu ho kazit vymýšlením tzv. problémů bílých lidí.

close

Nejnovější příspěvky

„Já“

„Já“

19. 3. 2016

Kategorie